Vlucht KL 1325 naar Aalesund

Vlucht KL 1325 is een vlucht vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Aalesund. Deze vlucht van van KLM is gepland op donderdag 22 februari 2024 om 14:20, maar is geannuleerd.

KLM logo
Vertrekhal
Incheckbalie
Gate
Vliegtuig
EMJ-E90
Status
Geannuleerd
Bestemming
Aalesund
AES
Vluchtnummer
KL1325
Codeshares
Geplande vertrektijd
14:20
Actuele vertrektijd

Vlucht is geannuleerd

Helaas is vlucht KL 1325 door KLM geannuleerd. Deze vlucht zal vandaag niet meer vertrekken naar Aalesund.

Normaal gesproken wordt je door KLM omgeboekt naar een andere vlucht. De airline zal contact met je opnemen om je om te boeken. Ben je al op Schiphol, en heb je nog niets van KLM gehoord? Dan is het slim om zo snel mogelijk naar een informatiebalie te gaan.

Je wordt meestal omgeboekt op de eerstvolgende vlucht naar je bestemming waar er ruimte is. Als de nieuwe reisdatum niet (meer) past bij je reisplannen is het ook mogelijk om je geld terug te krijgen of om een voucher te krijgen.

Recht op compensatie bij geannuleerde vluchten

Als passagier heb je rechten bij geannuleerde vluchten. Je hebt recht op een vervangende vlucht of een terugbetaling van je ticket. Ook kom je in aanmerking voor een vergoeding van minstens 250 euro wanneer je vertraging meer dan twee uur is (bij een geannuleerde vlucht) of meer dan drie uur (bij vertraging). In dat geval moet de oorzaak van de vertraging wel de airline aan te rekenen zijn (bij slecht weer geldt dit bijvoorbeeld niet).

Tip: lees alles over je rechten bij geannuleerde vluchten, zodat je weet waar je recht op hebt.