Vlucht TK 1962 naar Istanbul Airport

Vlucht TK 1962 is een vlucht vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Istanbul Airport. Deze vlucht van van Turkish Airlines is gepland op woensdag 21 februari 2024 om 14:00, maar is geannuleerd.

Turkish Airlines logo
Vertrekhal
Incheckbalie
Gate
Vliegtuig
32S-321
Status
Geannuleerd
Bestemming
Istanbul Airport
IST
Vluchtnummer
TK1962
Codeshares
Geplande vertrektijd
14:00
Actuele vertrektijd

Vlucht is geannuleerd

Helaas is vlucht TK 1962 door Turkish Airlines geannuleerd. Deze vlucht zal vandaag niet meer vertrekken naar Istanbul Airport.

Normaal gesproken wordt je door Turkish Airlines omgeboekt naar een andere vlucht. De airline zal contact met je opnemen om je om te boeken. Ben je al op Schiphol, en heb je nog niets van Turkish Airlines gehoord? Dan is het slim om zo snel mogelijk naar een informatiebalie te gaan.

Je wordt meestal omgeboekt op de eerstvolgende vlucht naar je bestemming waar er ruimte is. Als de nieuwe reisdatum niet (meer) past bij je reisplannen is het ook mogelijk om je geld terug te krijgen of om een voucher te krijgen.

Recht op compensatie bij geannuleerde vluchten

Als passagier heb je rechten bij geannuleerde vluchten. Je hebt recht op een vervangende vlucht of een terugbetaling van je ticket. Ook kom je in aanmerking voor een vergoeding van minstens 250 euro wanneer je vertraging meer dan twee uur is (bij een geannuleerde vlucht) of meer dan drie uur (bij vertraging). In dat geval moet de oorzaak van de vertraging wel de airline aan te rekenen zijn (bij slecht weer geldt dit bijvoorbeeld niet).

Tip: lees alles over je rechten bij geannuleerde vluchten, zodat je weet waar je recht op hebt.