Vlucht G35011 naar Parijs de Gaulle

Vlucht G35011 is een vlucht vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Parijs de Gaulle. Deze Gol Transportes Aereos vlucht is gepland om op donderdag 22 februari 2024 om 13:55 te vertrekken.

Deze vlucht vertrekt volgens de laatste informatie op donderdag 22 februari 2024 om 13:55 uur.

Op deze pagina vind je alle vluchtinformatie voor vlucht G35011, zoals informatie over de incheckbalie, vertrekhal, security check en de pier en gate waar deze vlucht vertrekt.

Let op: deze vlucht is een codeshare. Dit betekent dat de vlucht wordt uitgevoerd door een andere luchtvaartmaatschappij dan Gol Transportes Aereos. Het vluchtnummer van de uitvoerende luchtvaartmaatschappij is AF1641.

Gol Transportes Aereos logo
advertentie

Deze pagina toont de vluchtinformatie voor de vlucht die op donderdag 22 februari 2024 is gepland.

Bekijk vlucht G35011 op:

Vluchtgegevens

Vertrekhal
Departures 1
Incheckbalie
Check-in 6 t/m 8
Gate
Vliegtuig
32S-320
(FHEPI)
Status
Volgens schema
Bestemming
Parijs de Gaulle
CDG
Vluchtnummer
Geplande vertrektijd
13:55
Actuele vertrektijd
13:55

Inchecken voor Gol Transportes Aereos vlucht G35011

Voor de meeste vluchten kun je online inchecken bij je vliegmaatschappij. Daarnaast kun je altijd op Schiphol zelf inchecken bij een incheckbalie.

De check-in is geopend vanaf 10:55 tot 13:15 uur. Inchecken en bagage drop-off is in Vertrekhal 1 bij incheckbalies 6 t/m 8. Ben je al online ingecheckt? Dan kun je meteen door naar de security check als je alleen met handbagage reist.

advertentie

Security check en douane

Na het afgeven van je bagage en inchecken ga je eerst door de security check. Omdat de bestemming van deze vlucht binnen het Schengen-gebied is, krijg je geen paspoortcontrole.

Je kunt meteen door de security nadat je je bagage hebt afgegeven, of meteen wanneer je geen bagage hebt en al online bent ingecheckt. De wachttijd varieert meestal tussen de 5 minuten en 20 minuten. Na de security check heb je voldoende gelegenheid om iets te drinken, te winkelen of rustig te zitten.

Bij de veiligheidscontrole kun je tegenwoordig vloeistoffen en elektronica in je handbagage laten zitten. Je hoeft je laptop, tablet en telefoon niet meer uit je tas te halen. Vloeistoffen moeten nog wel in een doorzichtig zakje van maximaal 1 liter verpakt worden.

Je kunt niet alles meenemen in je handbagage. Lees hier wat je mee mag nemen in je handbagage

Gate en boarding

De gate is nog niet bekend. Ververs deze pagina later voor de actuele informatie.

Het is nog niet bekend wanneer het boarden begint. Ververs deze pagina later voor de actuele informatie, en zorg dat je op tijd bij de gate bent.