Vlucht KQ 1405 naar Montpellier

Vlucht KQ 1405 is een vlucht vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Montpellier. Deze Kenya Airways vlucht is gepland om op donderdag 22 februari 2024 om 15:15 te vertrekken, maar is geannuleerd.

Let op: deze vlucht is een codeshare. Dit betekent dat de vlucht wordt uitgevoerd door een andere luchtvaartmaatschappij dan Kenya Airways. Het vluchtnummer van de uitvoerende luchtvaartmaatschappij is KL1405.

Kenya Airways logo
advertentie

Deze pagina toont de vluchtinformatie voor de vlucht die op donderdag 22 februari 2024 is gepland.

Bekijk vlucht KQ 1405 op:

Vluchtgegevens

Vertrekhal
Incheckbalie
Gate
Vliegtuig
EMJ-E90
Status
Geannuleerd
Bestemming
Montpellier
MPL
Vluchtnummer
Codeshares
AF8277 DL9659 KQ1405
Geplande vertrektijd
15:15
Actuele vertrektijd

Vlucht is geannuleerd

Helaas is vlucht KQ 1405 door Kenya Airways geannuleerd. Deze vlucht zal vandaag niet meer vertrekken naar Montpellier.

Normaal gesproken wordt je door Kenya Airways omgeboekt naar een andere vlucht. De airline zal contact met je opnemen om je om te boeken. Ben je al op Schiphol, en heb je nog niets van Kenya Airways gehoord? Dan is het slim om zo snel mogelijk naar een informatiebalie te gaan.

Je wordt meestal omgeboekt op de eerstvolgende vlucht naar je bestemming waar er ruimte is. Als de nieuwe reisdatum niet (meer) past bij je reisplannen is het ook mogelijk om je geld terug te krijgen of om een voucher te krijgen.

Recht op compensatie bij geannuleerde vluchten

Als passagier heb je rechten bij geannuleerde vluchten. Je hebt recht op een vervangende vlucht of een terugbetaling van je ticket. Ook kom je in aanmerking voor een vergoeding van minstens 250 euro wanneer je vertraging meer dan twee uur is (bij een geannuleerde vlucht) of meer dan drie uur (bij vertraging). In dat geval moet de oorzaak van de vertraging wel de airline aan te rekenen zijn (bij slecht weer geldt dit bijvoorbeeld niet).

Tip: lees alles over je rechten bij geannuleerde vluchten, zodat je weet waar je recht op hebt.